top of page

Over

 Marjella Rooduijn

Wie ben ik?

Circus en theater zijn voor mij essentieel voor de ontwikkeling van iedereen en het is mijn verlangen hier zoveel mogelijk mensen mee in contact te brengen. Ons leven speelt zich hoofdzakelijk af in de realiteit. Circus en theater geven je de mogelijkheid ervaringen op te doen in de wereld van de fantasie. Het volgen van je hart, het bewust worden van je dromen en het staan voor waar je in gelooft zijn dingen die ik belangrijk vind.

 

Mijn voldoening en liefde voor dit werk worden gevoed door de stralende gezichten die ontstaan tijdens de activiteiten. Een lach op het gezicht van een kind, een jongere, een volwassenen. Die maakt mij blij en inspireert me.

 

Ik heb werkervaring in het binnen- en buitenland, op scholen, bso’s, kdv's, asielzoekerscentra, buiten op straat in de wijken, bij theaterscholen en bij verschillende jeugdcircussen. 

Vrolijk   Sociaal   Creatief   Integer  Energiek   Hands-on   Betrokken  Ambitieus   Enthousiast   Gedreven

Mijn achtergrond

Na een studie Toerisme heb ik de studie Culturele Maatschappelijke Vorming afgerond in de richting cultuur educatie. Van jongs af aan vind ik theater al een prachtig middel. Tijdens mijn studie heb ik regelmatig een theater voorstelling gemaakt en workshops gegeven. Tijdens mijn zoektocht naar werk kwam ik een jeugdcircus tegen en zo is de eerste stap in de circus wereld gezet. Na een opleiding begeleider in de circuskunsten en vele workshops later wilde ik mijzelf meer verdiepen in theater en circus en besloot een opleiding clownerie te volgen. Het zelf actief zijn binnen de kunsten beviel goed. Ik wilde graag performen en heb mij het vak van steltlopen eigen gemaakt. Op dit moment combineer ik al deze verschillende facetten onder de naam De Boel op Stelten. Ik geef circus, theater en clownerie lessen en workshops, perform op stelten, maak af en toe kostuums en ik verhuur circusmateriaal.

Theater workshops   Maskers 

Clownerie   Steltperformer 

Circusworkshops   kostuums

Marjella Rooduijn, De Boel op Stelten.jpg
Marjella Rooduijn, De Boel op Stelten

Opdrachtgevers zeggen dat het een feestje is om mij als docent te hebben​​​​

bottom of page