top of page
De CircusKoffer, De Boel op Stelten

Jongleurs, Clowns,

Acrobaten, Circusdirecteuren,

Sterke Mannen en Vrouwen, Slangenmensen in Spé, wacht niet langer en ga aan de slag! Met De CircusKoffer en wat oefentijd word jij een echte circusartiest.
 

De CircusKoffer zit boordevol circusmateriaal waar je meteen mee aan de slag kunt. 
Aan de hand van aanwijzingen die jij in De CircusKoffer vindt, ga je ontdekken, oefenen en ervaren. En als je even doorzet kan je aan het einde een echte circusvoorstelling geven! 


In De CircusKoffer zit genoeg materiaal om met 15 kinderen aan de slag te gaan en verschillende onderdelen van het circus uit te proberen. De materialen zijn netjes opgeborgen. Per techniek vind je een uitlegblad met instructiefilmpje (optioneel) in de koffer! 

Een superleuk kinderfeestje! De nieuwsgierigheid wordt direct gewekt bij binnenkomst met de koffer. In de koffer uiteenlopende leuke en uitdagende circusattributen! Leuke juf met cadeautjes! De kinderen deden heel enthousiast mee zoals te zien op de foto’s. Van ouders kreeg ik terug dat de kinderen zo’n leuke middag hadden gehad en ik had thuis een apetrots kind dat hij zo’n leuk feestje had gegeven!  Een aanrader!

De CircusKoffer, De Boel op Stelten

De CircusKoffer kan je o.a. huren voor een verjaardagsfeest, een buurtfeestje, een activiteit op school of voor een workshop op de buitenschoolse opvang. Je kunt bij de koffer ook een circus/theaterdocent in huren. 

De CircusKoffer huur je met allerlei leuke materialen maar je kan ook extra materialen huren zoals bijvoorbeeld Hoelahoep of een eenwieler. En om je feest in stijl af te maken kun je ook een steltloper, ballonenvouwer of Schminker inhuren. 

Kijk voor meer info op www.decircuskoffer.com

  • De CircusKoffer
Kinderfeestje, De CircusKoffer
De CircusKoffer, Kinderfeestje
De CircusKoffer, kinderfeestje
bottom of page