top of page

Huur

Een theaterdocent in

Opent deuren naar fantasie volle werelden! 

Een theaterdocent 

Ons leven speelt zich hoofdzakelijk af in de realiteit. De oneindige mogelijkheden van theater bieden je de kans om naar hartenlust te onderzoeken, ervaren en beleven en te dwalen in werelden vol fantasie en creativiteit. Ik ben van mening dat spelen in de breedste zin van het woord, plezier maken, creëren, je lichaam laat stromen en dat je daardoor gaat stralen. Wanneer je zichtbaar van binnenuit naar buiten straalt kan je zoveel meer bereiken. Je staat positiever in het leven, het geeft je meer zekerheid en bovenal het geeft je plezier. 

In mijn lessen bestaat er geen goed of slecht theater, We verkennen al spelenderwijs met elkaar alle mogelijkheden. 

Theaterles in Gambia, De Boel op Stelten

Mijn ervaring? 

Na een studie toerisme heb ik de studie Culturele Maatschappelijke Vorming afgerond in de richting cultuur educatie. Tijdens mijn studie heb ik regelmatig theatervoorstellingen gemaakt en workshops gegeven. Ik ben afgestudeerd met een wandelende locatietheater voorstelling. Een aantal jaar na mijn studie heb ik een opleiding clownerie gevolgd.  


Ik heb werkervaring in het binnen en buitenland, op scholen, het speciaal onderwijs, bso’s, kdv's, azielzoekerscentra en bij theaterscholen. Ik gaf o.a. les voor KOO, De Wereld Kindertheater, Koperen Kees en Mooi Werk.

Theatervideo's

Theatervideo's

Nu bekijken
bottom of page