top of page
  • Foto van schrijverMarjella Rooduijn

Vuurol, het locatietheaterfestival in de bossen van Lage Vuursche

Vuurol, het locatietheaterfestival in de bossen van Lage Vuursche.

Het festival trok 2000 bezoekers aan. Het publiek trok langs vijftien voorstellingen: theater, dans en muziek en beeldende kunst. Ook werd het op de wandelpaden verrast door korte acts, al of niet mobiel. Daardoor werd het publiek de hele middag gevarieerd bezig gehouden.


,,Vuurol biedt bij uitstek een podium voor theatermakers, in wording, dan wel aan het begin van hun carrière en aan makers die houden van de uitdaging van locatietheater en het experiment,” legde Mieke Bouhuijs uit.


Samen met Jeroen Nieuwint presenteerde ik de korte doorlopende act “Hoop doet leven”.

Twee verhalen, één boom, geen paard. Een smachten, een hunkering maar waar naar?


Samen vormde wij een gelegenheidsduo met solo ervaring. En wat was het leuk om te doen. De mensen verrassen met onze mini voorstelling, en ze verbaasd achter laten na het einde van de act. Zonder dat de mensen het van te voren wisten werden ze betrokken bij onze voorstelling. Een smachten, een hunkering maar waar naar? Naar aanraking, naar samen zijn, naar samen voelen.. een knuffel is dan het beste wat je kunt geven. En dat deden wij, niet 1x niet 2x maar gedurende 2 dagen vele malen. Zo voorzichtig als mensen aankwamen zo blij en enthousiast liepen ze weer door! Een knuffel geeft je meer dan je denkt!
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page